facebook twitter youtube

introductie bes-trompet roll-c piccolo bugel cornet links contact

foto_zonderromp

"The violin and the piano are kids compared to the trumpet. The trumpet is born 6000 y. before Christ and I therefore would like people to have more respect for this instrument."

Maurice André
introductieOmdat ik weet hoe moeilijk het is om een goed instrument te vinden, maak ik het musici, muzikanten en studenten makkelijk door alleen de beste trompetten te verkopen; de trompetten van Vincent Bach.
In muziekzaken is het aanbod van de verschillende merken vaak zo groot, dat degene die een instrument zoekt, de bomen door het bos niet meer ziet.
De trompetten van Bach zijn nog steeds de beste voor solisten en orkestmusici in zowel bigbands als symfonische orkesten. Deze instrumenten onderscheiden zich in klank; zij hebben ziel en zijn rijk aan boventonen, wat de specifieke klank aan het instrument geeft. De vele kleuren van de sound van een Vincent Bach-trompet zijn als een regenboog.

Alle instrumenten – bes, c, piccolo, bugel en cornet – test en selecteer ik zelf zorgvuldig. Degene die bij mij een trompet koopt, weet zeker dat hij geen miskoop doet.

Maak een afspraak om een trompet te testen onder het genot van een kopje koffie of iets anders …
Desgewenst demonstreer ik trompetten bij fanfare of harmonie en geef ik advies over het instrument dat het beste bij de persoon past.
Online bestellen is uiteraard ook mogelijk. Eveneens is er keuze uit trombones, gigbags en accessoires voor alle blaasinstrumenten en koffers voor strijkinstrumenten.

Benny Wiame
telefoon en fax: +32 89 24 36 08
gsm: +32 475 76 23 58
e-mail: tromba@trombach.com